Kreativitet

• Fortællinger fra TeaterTasken

Når I booker en fortælling, får I besøg af skuespiller Karen Nielsen, der enten fortæller en historie om Zakæus for 2. - 6. klassetrin eller Babelstårnet for 0. - 5. klasse. Karen fortæller levende med hele kroppen, så både børn og voksne bliver revet med. Efter fortællingen vil børnene blive inddraget i en dialog om emnet.

• LYVESKOLE - ALTERNATIV LITTERATURFORMIDLING FOR 5. KLASSER

Bliv Danmarksmester i at lyve - alternativ litteraturformidling med Hans Laursen på jeres skole - og mulighed for at komme til lyvefestival i Odense.

• Nærværende teater fra TeaterTasken

TeaterTasken stræber efter at flytte grænser og skabe rum til refleksion og læring gennem kunst. TeaterTasken tilbyder 4 forskellige forestillinger: Abrahams Døtre, Farfar Krigsmand, Dannerbarn og Lille Blå og Lille Gul. Til alle forestillinger for skolebørn er der udviklet relevant undervisningsmateriale.

• Børnehaver & Dagtilbud