Uddannelse

BUTIKSAGENTER

NEXT, EUD, EUX I BALLERUP

POP UP SOM NY TREND

Pop up-butikken og restauranten popper op på skæve, overraskende steder og bemandes ofte af berømtheder. Den ene dag er den der, den næste er den væk. Det kan være en ny forretning eller etablerede kædebutikker, der popper op i en begrænset periode. Pop up-konceptet giver en følelse af eksklusivitet og skaber stor hype og opmærksomhed om nye varer.

Eleverne får viden om pop up-konceptet fra idé og analyse til planlægning, promovering og udførelse.

• 18581998_1307599262669348_8287612956958983524_n.jpg

EVENTAGENTER

NEXT, EUD, EUX I BALLERUP

PÅ SPORET AF DET PERFEKTE EVENT

Events kan udvikle byer, flytte mennesker og skabe nye verdensbilleder. De kan med stor effekt få et budskab ud over rampen. Både i byer, virksomheder og i samfundet - fra Distortion, Copenhagen Fashion Week til Copenhagen Pride. Alle events har et budskab at formidle, enten over for eksisterende eller potentielle kunder.

HISTORIEAGENTER

ALMENT GYMNASIUM, STX

Agentforløb er et samarbejde mellem en folkeskoleklasse og en gymnasieklasse på Borupgaard Gymnasium.

Formålet med agentforløbet er at give elever mulighed for at samarbejde med elever på en ungdomsuddannelse.

MATEMATIKAGENTER

MUSIKAGENTER