SKOLEN I VIRKELIGHEDEN KØGE KOMMUNE

Velkommen til Skolen i Virkeligheden Køge

Skolen i Virkeligheden i Køge Kommune har til formål at bringe virkeligheden ind i skolen, og skolen ud i virkeligheden. Skolen i Virkeligheden Køge er et digitalt værktøj, der skal gøre det let og overskueligt for kommunens lærere og pædagoger at finde inspiration til at inddrage Køges mange ressourcer i skoledagen.

Til skolerne
Skolen i Virkeligheden Køge samler og formidler kontakten mellem Køges skoler og kommunens foreningsliv, kulturliv, uddannelsesinstitutioner, erhvervsdrivende, engagerede borgere m.fl. Platformen understøtter arbejdet med den åbne skole og er et hjælpemiddel til at planlægge en varieret undervisning, der forbinder viden og virkelighedsnære oplevelser, og som imødekommer alle Køges elever. Skolen i Virkeligheden Køge tilbyder også et regionalt netværk af læringsaktiviteter fra udbydere uden for Køge Kommunes grænser.

Til kommende samarbejdspartnere
Har du lyst til at bidrage til uddannelsen af Køge Kommunes elever og få en værdifuld kontakt til dem? Er du interesseret i at dele din viden og inspirere Køges fremtidige medarbejdere? I så fald vil vi meget gerne høre fra dig.

I Køge Kommune arbejder vi målrettet på at udvikle Skolen i Virkeligheden Køge og på at etablere nye samarbejdsaftaler og spændende tilbud. Vi søger samarbejdspartnere, der kan se sig selv, sit arbejde, sin virksomhed eller forening, som et interessant, relevant tilbud for Køges skoleelever. Tilbuddet skal blot:

• kunne rettes mod én eller flere aldersgrupper mellem 6 og 16 år
  • være tilgængeligt i tidsrummet kl. 8-16
  • kunne tilknyttes én fast kontaktperson
  • overholde lovgivningen om markedsføring rettet mod børn og unge

Som udbyder bestemmer du selv, om eleverne skal komme på besøg hos dig, eller om du tager ud på skolen. Det er dog vigtigt, at du kan imødekomme den aftalte aldersgruppe og antal børn. Under særlige omstændigheder vil det være nødvendigt at have en børneattest.

Det er op til dig, om dit tilbud skal koste noget eller være gratis. Når dit tilbud er oprettet på Skolen i Virkeligheden Køge, vil Køges lærere og pædagoger have mulighed for at kontakte dig via mail. Du skal bare kunne svare tilbage inden for max 3 hverdage.

Vi håber, at du vil være med til at bringe virkeligheden ind i skolernes hverdag. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om Skolen i Virkeligheden Køge.

Det er Skolen i Virkeligheden Køge, der til hver en tid bedømmer om ovenstående kriterier er opfyldt, og om tilbuddet kommer med på hjemmesiden.