Seneste tilbud

KUNSTkammerater - workshop m. kunstner Rune Fjord

IMG_0530.jpg

KUNSTkammerater er et tre-trins undervisningsforløb med inspirationsmateriale til brug på skolen før og efter museumsbesøget samt en 2,5 times kunstnerworkshop på museet.I workshoppen er særlig fokus på den kreative arbejdsproces, hvor eleverne hver gang arbejder med en ny kunstner ud fra udvalgte værker fra museernes samlinger. 2017 er det sidste år, der afholdes kunstnerworkshops i projektet. Workshoppen kan finde sted på Odsherred Kunstmuseum, Museet for Samtidskunst eller Sorø Kunstmuseum.

Mere info

Anne Herskind

helle 2.png

Jeg er konsulent for skolernes læringscentre. Hvis du vil høre mere om Skolen i Virkeligheden, har spørgsmål, gode forslag eller ønsker at blive et tilbud til kommunens skoler, må du meget gerne kontakte mig på skolenivirkeligheden@holb.dk eller på telefon: 7236 5499

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud