Seneste tilbud

Drama og improvisationsteater

Teater_billede.png

Ragnarock har stor erfaring i at skabe forestillinger ud fra børnenes egen idéer, hvor børnene er medskabende i hele processen frem til den endelige forestilling.

Mere info

Skolen i Virkeligheden Helsingør

Her bor vi

IMG_0356.JPG

Skolen i Virkeligheden er lavet til og for lærere og pædagoger. Kom og besøg os på Naturcentret Nyruphus, eller ring til os, hvis du har bare det mindste spørgsmål. Ring også, hvis du har en god ide, mangler et læringsforløb, eller kunne tænke dig at samarbejde med os.

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud