Seneste tilbud

Kursus i informationssøgning

engineers_seek.jpg

I forbindelse med projektuger og forskellige opgaver samt generelt i forhold til research og informationssøgning tilbyder vi et kort kursus, hvor eleverne får en række redskaber, der kan hjælpe dem og klæde dem på til at finde viden.

Mere info

Susse Sørensen

contact-icon-17.png

Skriv til mig på skolenivirkeligheden@gribskov.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Gribskov Kommunes Skolen i Virkeligheden side. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud