Seneste tilbud

VAND!

Vand.jpg

Kan der være liv uden vand? Kan en plante få for meget vand? Og hvorfor spiller vand så stor en rolle i de fleste religioner? Gennem projektet får eleverne et dobbeltblik på fænomenet vand – dels nogle konkrete oplevelser med vand og dets tilstandsformer, dels viden om vandets symbolske betydning.

Mere info

Amanda & Julie

faxe samlet.jpg

Ring eller send en mail til Amanda Mathiesen eller Julie Dose Sørensen, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller gode idéer til Faxe Kommunes skolenivirkeligheden.dk side. Det er også os du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud