Seneste tilbud

Fast forløb for 3.kl.: Landbrug

Landbrug.jpg

Besøg på TAMU-centret. I skal ud og se de nyfødte lam og kalve. En elev fra centret vil fortælle jer om dyrene og deres daglige arbejde med dem samt hvordan deres landbrug hænger sammen. Efter rundvisningen vil der være mulighed for at spise madpakker på græsset.

Mere info

Nanna F. Kjølholt

Facilitator.jpg

Jeg hedder Nanna og er Udviklingskonsulent i Skole- og Kulturafdelingen. Hvis du har spørgsmål om Skolen i Virkeligheden i Dragør kan du ringe til mig på tlf. 3289 0358 eller sende en mail på nannafk@dragoer.dk

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud